Firefox 4 beta на македонски

вторник, октомври 12th, 2010 at 22:24 by mozilla

Вашите верни преведувачи известуваат дека Mozilla Firefox 4 beta 8 е достапен на македонски јазик.

Може да го преземете од серверите на Mozilla.

кликни за повеќе детали

За оние кои се ентузијасти и се спремни да тестираат и експериментираат со бетата, молиме да ја преземете, инсталирате и да ни пишете доколку пронајдете грешки, нелогичности и други проблеми во преводот.